Welkom bij

Brasserie de la Patinoire

In het centrum van Brussel, bij de ingang van het Ter kamerenbos en juist voor théâtre de Poche, Brasserie de la Patinoire vroeger « La patinoire of Les jeux d’hiver » nu eigendom van Thierry Van Damme, Michel Grenier, Adrien Schurgers en Frédéric Eberhart zij verwelkomen U 7 dagen op 7.

In een kleurrijk en warm kader stelt de brasserie ter beschikking van zijn klanten een prachtige geklimatiseerde kelder voor de amateurs van goede wijnen maar ook een groot terras met een prachtig uitzicht op het Ter Kamerenbos en op een rolschaats baan voor kinderen en een speeltuin.

De brasserie heeft een gemakkelijk beschikbare parking.

Reserveer uw tafel

Een kaart

van traditie

De gastronomie van de brasserie wordt met waarde geschat, men vindt er « de gerechten uit grootmoederstijd » maar ook uitstekend rundsvlees en verschillende soorten vis. De vegetaries zijn ook niet vergeten.

De chef stelt ook sezoen sugesties voor en een lunch in de week.

Ontdek onze kaart

Gooi de ligplaatsen af,

oesterbar van “la Patinoire”

José, verliefd op de zee, zal je oesters en schaaldieren noemen als een visser op de veiling en zal met passie spreken van de producten die hij smaakt.

De oesterbar van “la Patinoire”, het is het bijgebouw van de brouwerij, de plaats waar verzonnen trays en borden met zeevruchten en schaaldieren zijn om mee te nemen of ter plaatse te eten.

Gillardeau, Pearl of Quiberon, Belon en Colchester zijn enkele van de oesters waar je van kunt genieten. De producten zijn van de beste producenten en extreem vers.

Oesterbar

“La Patinoire” is ook natuur in het centrum van Brussel

Meld u aan voor onze

NEWSLETTER

Meld u aan om al het nieuws van uw restaurant te ontvangen

Brasserie de la Patinoire

Égayez vos réveillons à la maison avec nos plateaux d'écailler à emporter ! Des délices de la mer pour illuminer vos fêtes. Commandez dès maintenant et savourez l'océan à votre table.